Бояться стеження: окупанти заборонили своїм військовим користуватись краденою технікою - Спротив

Бояться стеження: окупанти заборонили своїм військовим користуватись краденою технікою - Спротив

Київ  •  УНН

15 липня 2024, 18:54  •  41081 перегляди

Read in English

Російські окупаційні війська заборонили своєму особовому складу користуватися награбованим обладнанням, таким як телефони, через побоювання стеження, що свідчить про широке розповсюдження мародерства на окупованих українських територіях.

Окупаційне керівництво видало розпорядження щодо заборони користування краденою технікою особовим складом, передає УНН із посиланням на Центр національного спротиву.

За даними Спротиву, такі укази добре ілюструють ситуацію з мародерством окупантами на тимчасово окупованих територіях. Через масовість цього явища військове керівництво заборонило використовувати крадені телефони, через острах стеження.

рф використовує захоплені підприємства на загарбаних територіях у власних цілях - Спротив5 липня 2024, 03:34 • 108950 переглядiв

У Центрі також зауважили, що ворог не забороняє своїм посіпакам мародерити помешкання місцевих, а забороняє саме користуватись цією технікою. Відтак переважна більшість краденої техніки росіянами продається потім на місцевих радіоринках.

На окупованих територіях росіяни змушують українських студентів працювати на російську промисловість - Центр нацспротиву12 липня 2024, 12:47 • 17381 перегляд