Збалансоване і смачне меню для малечі: Одещина працює над підвищенням кваліфікації кухарів та модернізацією їдалень

Збалансоване і смачне меню для малечі: Одещина працює над підвищенням кваліфікації кухарів та модернізацією їдалень

Київ  •  УНН

 • 56514 перегляди

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Представники Одеської ОВА долучилися онлайн до міжвідомчої наради, на якій було презентовано Стратегію реформи шкільного харчування до 2027 року. Про це у своєму tg-каналі повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Деталі

«Дорожню карту» наприкінці жовтня затвердив Кабмін. Ініціювала – перша леді України Олена Зеленська.

«Одещина вже працює над підвищенням кваліфікації кухарів та модернізацією їдалень. Все для того, аби наша малеча мала збалансоване і смачне меню», - написав він.

Кіпер поінформував, що курси перепідготовки вже завершили шкільні кухарі Визирської, Южненської та Маяківської громад Одеського району.

Такі курси перепідготовки пройдуть працівники усіх шкільних їдалень. Найближчим часом два кулінарні хаби відкриються у Дунайському та Північному центрах профосвіти.

Очільник ОВА нагадав, що Одещина потрапила у трійку регіонів, які на базі одного з потужних закладів профтехосвіти почали реалізовувати проєкт з вдосконалення харчування школярів, ініційований Першою леді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працевлаштування військових, які повернулися з фронту: очільник Одеської ОВА Кіпер розповів про безпрецедентну ініціативу