Вбивство дугіної: у МВС підтвердили, що “посвідчення” нібито військовослужбовця Наталії Вовк – черговий фейк рф

Вбивство дугіної: у МВС підтвердили, що “посвідчення” нібито військовослужбовця Наталії Вовк – черговий фейк рф

Київ  •  УНН

22 серпня 2022, 16:24  •  574823 перегляди

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що посвідчення нібито військовослужбовця Національної гвардії України Наталії Вовк — підробка. Як підтвердження своїх слів він виклав посвідчення військовослужбовця НГУ маргарити симоньян, передає УНН з посиланням на Facebook Геращенка.

Цитата

“Наклепали у фоторедакторі фальшивих посвідчень Національної гвардії, і ну давай розповідати ватникам казки про те, що дівчина з українським прізвищем Вовк підклала бомбу під машину фашиствуючої родини дугіних. Ми теж вміємо малювати та робити фотоколажі. Ось гляньте який персонаж у нас служить в НацГвардії прямо зараз”, – написав Геращенко, прикріпивши фотографію “посвідчення” симоньян.

Додамо

Як повідомляє російська служба BBC, у вбивстві дочки ідеолога "русского мира" дар'ї дугіної фсб рф підозрює українські спецслужби. У Центрі страткому зазначили, що такі звинувачення бездоказові і є частиною інформаційної війни.

В “Азові” заявили, що жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікувала фсб рф у своєму звіті з приводу розслідування вбивства дочки олександра дугіна, не має жодного стосунку до полку "Азов" і ніколи не належала до цього підрозділу.