Україна та Німеччина обговорили ключові аспекти співпраці: міжнародний компенсаційний механізм і спеціальний трибунал

Україна та Німеччина обговорили ключові аспекти співпраці: міжнародний компенсаційний механізм і спеціальний трибунал

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 20:01  •  18674 перегляди

Read in English

Заступниця керівника ОП зустрілася з депутатом Бундестагу для обговорення співпраці між країнами. Сторони обговорили підтримку України та створення механізмів покарання за агресію.

Заступниця керівника Офісу Президента з депутатом Бундестагу обговорили співпрацю України та Німеччини, зокрема підтримку та міжнародні ініціативи. Про це повідомляє Офіс Президента, передає УНН.

Деталі

Заступниця керівника Офісу Президента Ірина Мудра провела зустріч із німецьким депутатом Ральфом Штегнером, який вперше за понад 10 років приїхав до України. Під час бесіди сторони зосередилися на розширенні співпраці між країнами в різних сферах. Ірина Мудра підкреслила важливість швидкого створення міжнародних механізмів для покарання за агресію та отримання компенсацій.

Ральф Штегнер, у свою чергу, відзначив кроки України у напрямку міжнародного правосуддя та висловив підтримку щодо використання заморожених російських активів на користь постраждалих. Він також запевнив, що Німеччина й надалі підтримуватиме Україну.

Фінпідтримка Німеччиною виробництва зброї в Україні: про що Умєров говорив із головою комітету оборони Бундестагу17 червня 2024, 18:03 • 91736 переглядiв