У Відні скасували три концерти Тейлор Свіфт через загрозу терактів

У Відні скасували три концерти Тейлор Свіфт через загрозу терактів

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 23:15  •  6879 перегляди

Read in English

Три концерти Тейлор Свіфт у Відні скасовано через повідомлення про можливий теракт на стадіоні. Австрійська поліція затримала 19-річного підозрюваного у плануванні атаки на концерт співачки.

Три заплановані концерти американської співачки Тейлор Свіфт у Відні було скасовано. Це сталося через повідомлення австрійських силових відомств про можливий теракт на стадіоні, де мала виступати співачка, заявив організатор заходів Barracuda Music, передає УНН.

Деталі

Концерти мали пройти 8 та 9 серпня.

"У зв'язку з підтвердженням урядовцями запланованого теракту на стадіоні Ернста Хаппеля у нас немає іншого вибору, крім як скасувати три заплановані шоу з метою безпеки всіх", - сказано в заяві організатора на офіційному сайті.

Контекст

7 серпня австрійська поліція затримала 19-річного громадянина Австрії за підозрою у плануванні теракту у Відні. За даними правоохоронців, об'єктом його уваги став саме концерт Тейлор Свіфт на стадіоні Ернста Хаппеля. Поліція також має намір посилити заходи безпеки на всіх концертах у столиці.

Тейлор Свіфт зібрала стадіон у Мюнхені, і водночас, близько 40 тисяч фанів заполонили пагорб напроти місця виступу зірки29 липня 2024, 08:32 • 116208 переглядiв