У Чернівецькій області у Дніпрі потонув підліток, ще одного 15-річного хлопця - шукають

У Чернівецькій області у Дніпрі потонув підліток, ще одного 15-річного хлопця - шукають

Київ  •  УНН

12 червня 2024, 17:55 • 22113 перегляди

Read in English

У Чернівецькій області під час купання в річці Дністер один підліток потонув, а інший зник безвісти, внаслідок чого рятувальники продовжують пошукові роботи.

У Чернівецькій області під час купання в річці Дністер загинув підліток, ще одного хлопця віднесло течією - його наразі шукають рятувальники. Про це пише УНН з посиланням на ДСНС та поліцію області.

Деталі 

Надзвичайники розповіли, що інцидент трапився сьогодні о 12:52. До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Рухотин Клішковецької територіальної громади на річці Дністер зникла під водою дитина.

 На місці зʼясували, що під час купання почали тонути троє хлопців. Одного з них очевидці змогли витягнути на берег, а інші хлопці зникли під водою.

На Донеччині підліток потонув у ставку12 червня 2024, 06:57 • 11606 переглядiв

Тіло другого хлопця виявили місцеві на відстані близько півтора кілометра від місця зникнення. Пошуки третього хлопця 2009 року народження тривають.

Станом на 17:00 рятувальники та поліцейські обстежують берег по обидві сторони річки, водолази обстежили територію близько 8 км по руслу Дністра. До пошуків від Головного управління залучено 13 рятувальників, 2 одиниці техніки та 1 плавзасіб

- підсумували в ДСНС.

Нагадаємо

У ДСНС заявили, що лише за перший тиждень червня в Україні загинули на воді 23 людини, серед них 4 дітей.