Смертельна ДТП на Київщині: загинуло подружжя, дитина в лікарні

Смертельна ДТП на Київщині: загинуло подружжя, дитина в лікарні

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 10:56  •  13991 перегляди

Read in English

На Київщині зіткнулися Mazda та Mercedes. Водійка та пасажир Mazda загинули на місці, їхню 14-річну дитину госпіталізовано. Поліція розпочала розслідування за фактом ДТП зі смертельними наслідками.

Сьогодні, 8 серпня, поблизу села Дибинці в Київській області автомобіль "Mazda" зіштовхнувся із автівкою "Mercedes". В результаті ДТП загинуло подружжя, а 14-річного хлопчика госпіталізували до лікарні. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію регіону. 

Деталі 

Як повідомляється, ДТП сталось близько 9:00 години поблизу села Дибинці.

Попередньо правоохоронці встановили, що 47-річна кермувальниця "Mazda", не надала перевагу в русі та допустила зіткнення з автомобілем "Mercedes".

На жаль, кермувальниця та 44-річний пасажир "Mazda" загинули на місці аварії, а 14-річного хлопчика, який перебував у автівці, госпіталізовано до лікарні

- розповіли правоохоронці. 

Водію автомобіля "Mercedes" медична допомога надалась на місці.

Слідчі слідчого управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної події, що спричинила смерть (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

У ДТП на Миколаївщині водійка не впоралася з керуванням: загинув пасажир й травмувалася дитина7 серпня 2024, 19:30 • 22333 перегляди