росіяни завдали удару по житловому масиву на Сумщині ракетою "Іскандер-К" - МВА

росіяни завдали удару по житловому масиву на Сумщині ракетою "Іскандер-К" - МВА

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 13:06  •  29015 перегляди

Read in English

російський удар ракетою "Іскандер-К" пошкодив 5 багатоповерхівок і ТЦ на Сумщині. Вибито понад 500 вікон, пошкоджено 15 автомобілів. Розгорнуто штаб допомоги для постраждалих мешканців.

російський удар ракетою "Іскандер-К" припав між двома житловими багатоповерхівками на Сумщині, пошкодивши 5 будинків і фасад великого торгового центру. Внаслідок удару вибито понад 500 вікон, а також загорілися 10 автомобілів, з яких 15 пошкоджені. Про це повідомив начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Це був удар ракетою "Іскандер-К". Влучання між двома житловими багатоповерхівками. Всього постраждало 5 багатоповерхівок, вибиті вікна та значно пошкоджений фасад великого ТЦ, за попередніми оцінками понад 500 вікон вибиті

- розповів Дрозденко. 

За його словами, одразу після влучання відбулось загоряння 10 автівок, на даний момент пошкоджених автівок 15.

"Зранку там працює оперативний штаб і вже протягом години розгорнули штаб з ліквідації в укритті - там приймають заявки на відновлення. Вже більше 150 квартир подали такі заяви - очікуємо, що людей ми прийматимемо щонайменше два дні", - зазначив він.

Нагадаємо

У Сумах розгорнуто штаб допомоги після ракетного удару по житловому кварталу. Пошкоджено п'ять багатоповерхівок, 15 автомобілів та торговельний центр. Штаб надає консультації щодо оформлення матеріальної допомоги.