На Бахмутському напрямку ініціатива за Силами оборони, за добу знищено 77 окупантів

На Бахмутському напрямку ініціатива за Силами оборони, за добу знищено 77 окупантів

Київ  •  УНН

15 липня 2023, 06:52  •  265943 перегляди

КИЇВ. 15 липня. УНН. На Бахмутському напрямку ініціатива залишається за Силами оборони України. За добу там сталося 15 боєзіткнень, у яких знищено 77 окупантів, 172 поранено. Про це у суботу повідомив речник Східного угруповання ЗСУ полковник Сергій Череватий в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата

«Бахмутський напрямок залишається напрямком, де ініціатива за нашими Силами оборони. На південному та північному флангах наші Сили оборони тиснуть на ворога, штурмують його позиції», - сказав Череватий.

Деталі

Він зазначив, що відтак ворог чинить шалений опір.

«408 разів він за цю добу обстріляв наші позиції, здійснив один авіаналіт. Загалом за добу відбулося на цьому напрямку 15 боєзіткнень, у яких знищено 77 окупантів, 172 поранено, двох взято в полон», - розповів Череватий.

Окрім того, він повідомив, що знищено 2 танки, БТР, 7 гармат, 2 самохідні артилерійські установки, зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10", протитанковий ракетний комплекс і 1 безпілотний літальний апарат.

Доповнення

Речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов повідомляв, що українські війська мають успіх на Бахмутському напрямку.