Кількість спроб заходу ворожих ДРГ на територію України значно зменшилася - Демченко

Кількість спроб заходу ворожих ДРГ на територію України значно зменшилася - Демченко

Київ  •  УНН

1 жовтня 2024, 16:28  •  14407 перегляди

Read in English

Речник ДПСУ повідомив про зниження активності російських диверсійно-розвідувальних груп на території України. Проте диверсійна діяльність ворога зберігається, включаючи спроби мінування окремих напрямків.

Прикордонники фіксують зменшення активності ворожих диверсійно-розвідувальних груп на територію України, але диверсійна діяльність ворога зберігається, в тому числі намагання замінувати окремі напрямки. Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Щодо спроб заходу на нашу території ДРГ, то ця активність значно зменшилася в порівнянні з попередніми періодами. Зараз практично не фіксуються спроби російських диверсантів вступати також в бій з позиціями, які утримують українські воїни на напрямку кордону з росією. Натомість звісно, що диверсійна діяльність ворога зберігається, в тому числі намагання замінувати окремі напрямки, щоб українські воїни, контролюючи кордон з росією, могли або ж підірватися, або ж ще щось

 - сказав Демченко.

Нагадаємо

Від початку доби на фронті відбулося 74 бойових зіткнень. Разом з тим, окупанти і далі активно діють на Покровському, Курахівському, Куп’янському та Лиманському напрямках.