ГУР про кібератаку на розробника ядерних боєприпасів у рф:  здобутої інформації багато, вона аналізується

ГУР про кібератаку на розробника ядерних боєприпасів у рф:  здобутої інформації багато, вона аналізується

Київ  •  УНН

18 серпня 2024, 13:31  •  14995 перегляди

Read in English

Кіберфахівці ГУР паралізували роботу підприємства в РФ, що розробляє ядерну зброю. Отримано персональні дані працівників та інші документи, які можуть допомогти унеможливити обхід санкцій.

Здобутої інформації в результаті кібероперації ГУР через яку  паралізовано розробника ядерних боєприпасів, багато.  Вона аналізується. Певна інформація  можливо допоможе зробити так, щоб унеможливити якісь шляхи обходження санкцій. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Євген Єрін в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Інформації дуже багато, вона різноманітна. Там й особисті бази даних працівників, і службова інформація. Також інформація яка може пролити певне світло щодо можливих шляхів обходження санкцій. Певна інформація, яка саме у цьому напрямку можливо допоможе зробити так, щоб унеможливити їхні якісь шляхи обходження санкцій

- розповів Єрін.

Він також повідомив, що інформація вивчається.

Інформації багато, вона різна, вивчається, аналізується й вона 100% буде використана в інтересах нашої боротьби, перемоги

- сказав Єрін.

Доповнення

Кіберфахівці Головного  управління розвідки МО України спільно з хакерами паралізували роботу підприємства під російським чєлябінском, яке розробляє  ядерну зброю.

Вдала атака у кіберпросторі агресора дозволила отримати персональні дані працівників та масив інших документів вказаного заводу, який перебуває під санкціями.