Генштаб: 135 боєзіткнень на фронті, основні атаки були зафіксовані на Покровському напрямку

Генштаб: 135 боєзіткнень на фронті, основні атаки були зафіксовані на Покровському напрямку

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 23:00  •  8262 перегляди

Read in English

На фронті відбулося 135 бойових зіткнень. Ворог зосереджує основні наступальні зусилля на Покровському напрямку, де було 53 атаки.

На фронті відбулося 135 бойових зіткнень. Ворог зосереджує основні наступальні зусилля на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Держава-терорист завдала одного ракетного удару однією ракетою, 49 авіаударів, скинувши при цьому 56 КАБів. Окрім того, загарбники задіяли для ударів 556 дронів-камікадзе та здійснили понад 3300 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: ЗСУ відбили 2 штурми терористів у районі Вовчанська.

На Куп’янському: 14 разів загарбники атакували позиції Захисників, де біля населених пунктів Стельмахівка, Синьківка, Глушківка, Лозова та Андріївка підрозділи Сил оборони відбили 9 атак.

На Лиманському: агресор 11 разів штурмував ЗСУ в районах 8 різних населених пунктів. Біля Макіївки і Новосадового відбулося найбільше боєзіткнень.

На Сіверському: ворожі сили 5 разів атакували у районах Виїмки, Білогорівки та Спірного, втім усі спроби нападу були відбиті.

На Краматорському: ЗСУ відбили 11 спроб супротивника просунутись вперед.

На Торецькому: окупанти 12 разів атакували неподалік Нью-Йорка, Неліпівки, Торецька та Дружби.

На Покровському: агресор продовжує зосереджувати основні зусилля на цьому напрямку, атакувавши 53 рази українські позиції. У районах Михайлівки, Новогродівки і Миколаївки відбулася понад половина від усіх боєзіткнень.

На Курахівському: ворожі війська 19 разів спробували атакувати, проте захисники зупинили 16 спроб. Противник намагався просунутися біля Костянтинівки і Красногорівки.

На Времівському: окупанти 3 штурмував передній край оборони в напрямку Вугледара, також намагалися просунутись з боку Володимирівки.

Генштаб: Сили оборони на Покровському напрямку за сьогодні вже відбили 28 атак ворога22 серпня 2024, 14:06 • 18452 перегляди