Франція арештувала майно двох росіян на понад 70 млн євро

Франція арештувала майно двох росіян на понад 70 млн євро

Київ  •  УНН

14 жовтня 2024, 20:27  •  5885 перегляди

Read in English

Франція заарештувала вілли та автомобілі двох російських бізнесменів на суму понад 70 млн євро. Арешт пов'язаний з розслідуванням відмивання грошей та підозрами у зв'язках з Аркадієм Ротенбергом.

Франція заарештувала майно двох росіян на суму понад 70 млн євро. Про це повідомляє DW, передає УНН.

Деталі

Серед заарештованих об'єктів – розкішні вілли на Лазурному березі та автомобілі преміум-класу, які належать бізнесменам Руслану Горюхіну та Михайлу Опенгейму.

Згідно з даними російських журналістів-розслідувачів, обидва підприємці мають зв'язки з Аркадієм Ротенбергом, близьким другом президента терористичної країни. Передбачається, що на Горюхіна та Опенгейма могли бути оформлені активи Ротенберга, хоча самі бізнесмени це заперечують.

Арешти були накладені в рамках розслідування можливого відмивання грошей. Слідчі виявили "серйозні підозри у прихованні походження коштів", які використовувалися для купівлі нерухомості. Адвокати обох росіян відмовилися коментувати ситуацію.

У США заарештували двох росіян, які в обхід санкцій постачали деталі для літаків російським авіакомпаніям - The New York Times15 травня 2023, 18:42 • 763450 переглядiв