ЗМІ оприлюднили супутникові знімки можливого польового табору "вагнерівців" у білорусі

ЗМІ оприлюднили супутникові знімки можливого польового табору "вагнерівців" у білорусі

Київ  •  УНН

28 червня 2023, 15:26  •  822284 перегляди

КИЇВ. 28 червня. УНН. У білорусі, ймовірно, облаштовують польовий табір для "вагнерівців". З'явились супутникові знімки військової частини в селі Цель, де з'явилось кілька майданчиків, передає УНН із посиланням на "Радіо Свобода".

Деталі

Напередодні білоруські ЗМІ повідомили про ремонт військової частини в селі Цель (приблизно 90 км від Мінська). Місцеві стурбовані можливою появою «вагнерівців» біля Осиповичів. Російські ЗМІ теж писали, що вони можуть бути в тому районі області.

Білоруська служба Радіо Свобода дослідила, як виглядав цей об’єкт 27 та 17 червня. Там з'явились майданчики: це можуть бути або намети однакового розміру або великогабаритна техніка «вагнерівців», припускають журналісти.

Інформація, що в білорусі можуть дислокуватися «вагнер», з’явилась після заколоту в рф. Принаймні частина з них може «за власним бажанням» оселитися там, розповідав путін.

Раніше

Українські прикордонники спростували розгортання баз для "вагнерівців" у білорусі. Водночас не виключають, що бази можуть побудувати у майбутньому.