Зеленський звільнив трьох заступників голови Офісу президента: Соколовську, Кулебу та Точицького

Зеленський звільнив трьох заступників голови Офісу президента: Соколовську, Кулебу та Точицького

Київ  •  УНН

6 вересня 2024, 00:57  •  14526 перегляди

Read in English

Президент України підписав укази про звільнення Соколовської, Кулеби та Точицького з посад заступників керівника ОП. Кулеба і Точицький призначені на нові міністерські посади.

Президент України Володимир Зеленський підписав укази про звільнення Юлії Соколовської, Олексія Кулеби та Миколи Точицького з посад заступників керівника Офісу президента України. Відповідні укази №614/2024, №615/2024 і №616/2024 від 5 вересня опубліковані на сайті глави держави, передає УНН.

Деталі

Раніше в п'ятницю Верховна Рада призначила Миколу Точицького міністром культури та стратегічних комунікацій, а Олексія Кулебу — віцепрем'єр-міністром із відновлення України та міністром розвитку громад і територій.

Микола Точицький обіймав посаду заступника керівника Офісу президента з квітня 2024 року, а до цього був заступником міністра закордонних справ та представляв Україну в Бельгії, Люксембурзі та Європейському Союзі.

Олексій Кулеба став заступником голови Офісу президента у січні 2023 року, до цього очолював Київську обласну державну адміністрацію.

Юлія Соколовська працювала на посаді заступника голови Офісу президента з березня 2020 року, а до цього була міністром соціальної політики України.

Ці кадрові зміни стали частиною оновлення команди президента та свідчать про зміни в пріоритетах державної політики на тлі поточних викликів і завдань.

Зеленський підписав укази про запровадження санкцій щодо понад 200 фізичних та юридичних осіб3 вересня 2024, 06:00 • 92946 переглядiв