Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США та планує представити план перемоги

Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США та планує представити план перемоги

Київ  •  УНН

14 вересня 2024, 19:30  •  17304 перегляди

Read in English

Президент України провів зустріч з двопартійною делегацією Конгресу США. Зеленський подякував за підтримку та анонсував представлення плану перемоги України Байдену та кандидатам у президенти США.

Зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу США. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Під час перемовин Глава України висловив подяку за постійну підтримку України з боку як Президента США Джо Байдена, так і Конгресу, яка надається з перших днів повномасштабного вторгнення ворожої держави.

Зеленський повідомив, що найближчим часом планує особисто представити план перемоги України як Президенту Джо Байдену, так і кандидатам у президенти від Республіканської та Демократичної партій. Президент України наголосив на важливості двопартійної підтримки, особливо у контексті майбутніх виборів у США.

Цінуємо підтримку Президента та Конгресу США від самого початку цієї війни. Дякуємо за ухвалення дуже важливого законопроекту в Конгресі. Сподіваюся, що все це надійде якомога швидше до України та посилить нашу армію

- зазначив Володимир Зеленський.

Зеленський: 103 українських захисники повернулися з полону14 вересня 2024, 18:45 • 16247 переглядiв