Зеленський закликав тиснути на союзників для зняття обмежень на удари далекобійною зброєю

Зеленський закликав тиснути на союзників для зняття обмежень на удари далекобійною зброєю

Київ  •  УНН

24 серпня 2024, 14:05  •  27233 перегляди

Read in English

Президент України закликав союзників зняти обмеження на застосування далекобійної зброї. Зеленський заявив, що це наблизить спільну перемогу, та згадав про перше застосування нової української ракети "Паляниця".

Президент України Володимир Зеленський заявив, що кожен з українських друзів, хто може спонукати союзників зняти обмеження для України на застосування далекобійної зброї реально може наблизити спільну перемогу. Про це Зеленський заявив під час зустрічі із президентом Польщі Анджеєм Дудою та прем’єр-міністром Литви Інгрідою Шимоніте, передає УНН.

Деталі

Сьогодні я вже говорив про те, що відбулося перше застосування нашої далекобійної зброї. Ми готуємо ще певні потужні рішення, потребуємо не меншої рішучості від партнерів у цих питаннях. Кожен з наших друзів, хто може спонукати союзників зняти обмеження для України на застосування далекобійної зброї реально може наблизити нашу спільну перемогу

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що нові українські збройні рішення, зокрема і ракета "Паляниця" - це реальний спосіб діяти поки деякі з партнерів, на жаль, "гальмують" із рішеннями про постачання військової допомоги.