Водійка врізалася автівкою в стовп: 3-річна дитина загинула, її 5-річна сестра в лікарні

Водійка врізалася автівкою в стовп: 3-річна дитина загинула, її 5-річна сестра в лікарні

Київ  •  УНН

16 вересня 2024, 09:32  •  11486 перегляди

Read in English

У Вінницькій області 27-річна водійка Opel Zafira зіткнулася з електроопорою. 3-річна дівчинка загинула на місці, її 5-річна сестра госпіталізована. Водійці загрожує до 8 років ув'язнення.

3-річна дитина загинула, її 5-річна сестра травмована у дорожньо-транспортній пригоді у Вінницькій області, повідомили у ГУНП в області у понеділок, пише УНН.

Деталі

ДТП сталась 15 вересня близько 17:10.

В результаті аварії 3-річна дівчинка від отриманих травм загинула на місці події, а її 5-річну сестричку із тілесними ушкодженнями госпіталізували. Слідчі призначили проведення експертиз для встановлення причин аварії

- повідомили у поліції.

За попередньою інформацією слідства, 27-річна водійка автомобіля Opel Zafira не впоралась з керуванням та допустила зіткнення з електроопорою.

Внаслідок ДТП 3-річна дівчинка, яка, як повідомляється, перебувала на передньому сидінні, не обладнаному для перевезення дітей, загинула на місці події, а її сестричку з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу.

Водійка освідувана, вона твереза. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

На Київщині водій під алкоголем спричинив смертельну ДТП: загинув 17-річний пасажир9 вересня 2024, 23:18 • 17433 перегляди