США вводять санкції проти російських криптообмінників

США вводять санкції проти російських криптообмінників

Київ  •  УНН

26 вересня 2024, 20:43  •  8853 перегляди

Read in English

Мінфін США запроваджує санкції проти російських криптообмінників для боротьби з кіберзлочинністю. Заходи спрямовані на припинення відмивання грошей та фінансування злочинної діяльності через віртуальні активи.

США запроваджують санкції проти російських криптообмінників у боротьбі з кіберзлочинністю. Про це повідомляє Міністерство фінансів США, передає УНН.

Деталі

Міністерство фінансів США оголосило про нові заходи у боротьбі з російськими кіберзлочинними мережами, спрямовані на припинення відмивання грошей та фінансування злочинної діяльності. Мережа боротьби з фінансовими злочинами визначила російський обмінник криптовалюти PM2BTC, пов'язаний із Сергієм Сергійовичем Івановим, як "основу відмивання грошей".

Одночасно Управління з контролю за іноземними активами наклало санкції на Іванова та Cryptex, криптовалютну біржу, зареєстровану в Сент-Вінсенті та Гренадинах, яка активно працює в терористичній рф.

Дані зусилля США спрямовані на захист фінансової системи та запобігання використанню віртуальних активів для незаконної діяльності.

США запровадили нові санкції проти міноборони рф11 січня 2024, 18:02 • 29207 переглядiв