Сара Джессіка Паркер сфотографована з книгою мемуарів Навального на зйомках серіалу

Сара Джессіка Паркер сфотографована з книгою мемуарів Навального на зйомках серіалу

Київ  •  УНН

23 жовтня 2024, 16:08 • 18311 перегляди

Read in English

Акторку Сару Джессіку Паркер помітили з книгою мемуарів Олексія Навального на зйомках серіалу. Мемуари опозиціонера, частково написані в колонії, цього тижня опубліковані американським видавництвом.

Знамениту за роллю в "Сексі у великому місті" акторку Сару Джессіку Паркер сфотографували з книгою мемуарів російського опозиціонера Олексія Навального. Про це УНН пише з посиланням на Vogue.

Деталі

Паркер носила книгу Навального на зйомках третього сезону серіалу "І просто так..." - сиквела серіалу "Секс і місто". Цю книгу Навальний писав в останні роки життя, частина її, як заявляє видавець, написана в колонії.

Мемуари цього тижня опублікувало американське видавництво Knopf. Книга вийде 26 мовами, зокрема й російською. Примірник, який носила Паркер, був англійською версією книги.

Додамо

Як відомо, дочка російського опозиціонера Дар'я Навальна працює координатором у передвиборчому штабі Камали Гарріс у Пенсільванії. 23-річна випускниця Стенфорду займається зв'язками з громадськістю та мобілізацією виборців.

Нагадаємо

За офіційною версією російської влади, Навальний помер у віці 47 років у колонії у лютому цього року. В серпні слідчі офіційно підтвердили, що Навальний помер від "комбінованого захворювання" та "аритмії". Вдова політика спростовує офіційну версію та вважає, що його вбили, а докази намагаються приховати.

У вересні The Insider отримав доступ до секретних документів, пов'язаних зі смертю Навального. Серед них нібито виявили інформацію, що перед смертю в нього були симптоми отруєння.

США підтверджують: Навальний мав бути частиною обміну ув'язненими1 серпня 2024, 19:17 • 33644 перегляди