Президент закликав голову Генасамблеї ООН підтримати Формулу миру

Президент закликав голову Генасамблеї ООН підтримати Формулу миру

Київ  •  УНН

25 вересня 2024, 21:02  •  17086 перегляди

Read in English

Президент України зустрівся з головою 79-ї сесії Генасамблеї ООН Філемоном Янгом. Зеленський наголосив на важливості обговорення питання тимчасово окупованих територій та запросив Янга відвідати Україну.

Зеленський закликав голову 79-ї сесії Генасамблеї ООН підтримати Формулу миру та відвідати Україну. Про це повідомляє Офіс Президента, передає УНН.

Деталі

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з головою 79-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН Філемоном Янгом наголосив на готовності України до ефективної співпраці для реалізації ключових пріоритетів цієї сесії. Зеленський підкреслив важливість обговорення питання загарбаних територій України в рамках міжнародних дебатів.

Для України важливо, щоб протягом 79-ї сесії Генеральної Асамблеї під вашим головуванням були проведені щорічні дебати в межах українського пункту "Ситуація на тимчасово окупованих територіях України", а також, щоб була ухвалена наша щорічна резолюція щодо ситуації з правами людини на тимчасово окупованих територіях України

- заявив Володимир Зеленський.

Президент також закликав Філемона Янга підтримати українську Формулу миру та запросив його з візитом до України.

Зеленський обговорив з генсеком ООН Формулу миру та судноплавство в Чорному морі25 вересня 2024, 20:21 • 17469 переглядiв