Обстріл Херсонщини: поранення отримали двоє літніх людей та вагітна – МВС

Обстріл Херсонщини: поранення отримали двоє літніх людей та вагітна – МВС

Київ  •  УНН

26 червня 2023, 07:04  •  494745 перегляди

КИЇВ. 26 червня. УНН. Армія рф продовжує обстрілювати населені пункти Херсонщини, унаслідок двоє літніх людей отримали поранення. Зафіксовано влучання в школу, житлові будинки та СТО. Про це повідомляє УНН із посиланням на МВС України.


Цитата

«Противник здійснив авіаційні удари по смт Козацьке Каховського району. Внаслідок вибухів керованих бомб пошкоджена будівля школи, приватні будинки та СТО, поранено 75-річну місцеву жительку.

У с.Бургунка внаслідок артилерійського обстрілу пошкоджено щонайменше 3 житлові будинки, автомобіль, поранено 69-річного чоловіка та 19-річну вагітну жінку.

Внаслідок артилерійського обстрілу смт Антонівка поранено 21-річного місцевого жителя», - йдеться у повідомленні МВС у Telegram.

Доповнення

Повідомляється, що Херсон окупанти обстрілюють цілодобово. В результаті обстрілів пошкоджені багатоквартирні та приватні будинки, об’єкти критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста.

Після влучань снарядів у багатоповерхівки зайнялися квартири, зазначили в МВС.

Також у деяких районах перебиті газогони.

Додамо

Як повідомив у понеділок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, за минулу добу, 25 червня, внаслідок обстрілів Херсонської області одна людина загинула, сім – отримали поранення.