На Дніпропетровщині чоловіка запідозрили у замовленні вбивства коханця дружини: для затримання злочин імітували

На Дніпропетровщині чоловіка запідозрили у замовленні вбивства коханця дружини: для затримання злочин імітували

Київ  •  УНН

20 серпня 2024, 11:56  •  10471 перегляди

Read in English

Поліція затримала 53-річного чоловіка, який підозрюється у тому, що замовив вбивство коханця своєї дружини за 15 тис. доларів. Правоохоронці імітували злочин, щоб захистити потерпілого та затримати замовника.

У Дніпропетровській області поліцейські запобігли замовному вбивству та затримали замовника злочину, повідомили у Нацполіції у вівторок, пише УНН.

53-річний чоловік замовив знайомому вбивство коханця своєї дружини. Життя людини він оцінив у 15 тис. доларів. Тепер він може довічно опинитись за ґратами

- повідомили у поліції.

Деталі

2 серпня до поліції, як вказано, звернувся 51-річний чоловік та повідомив, що йому замовили вбивство жителя Кривого Рогу.

"Під контролем поліції він дав попередню згоду на виконання злочину, після чого отримав від замовника аванс у третину суми. Ще 10 тисяч доларів підозрюваний мав заплатити після надання доказів вбивства. Підтвердженням того, що чоловік дійсно мертвий, повинно було стати його фото з тілесними ушкодженнями", - ідеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, щоб захистити потерпілого та затримати замовника, поліцейським довелося імітувати злочин.

15 серпня під час проведення слідчо-оперативної комбінації замовнику при особистій зустрічі, за даними поліції, було передано фото та відеоматеріали, які начебто підтверджували факт вбивства.

"Спецпризначенці КОРДу затримали фігуранта, коли той розраховувався за виконану "роботу", - вказали у поліції.

Слідчі вручили зловмиснику повідомлення про підозру, передбачене ч. 1 ст. 14, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (готування до умисного вбивства, вчиненого на замовлення). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Ціна життя у 10 тисяч доларів: на Одещині поліцейські попередили замовне вбивство3 січня 2024, 14:54 • 26769 переглядiв