МХП забезпечила сільськогосподарською технікою громаду на Вінниччині

МХП забезпечила сільськогосподарською технікою громаду на Вінниччині

Київ  •  УНН

30 березня 2023, 13:27  •  1421676 перегляди

КИЇВ. 30 березня. УНН. Підприємство «Зернопродукт МХП» надало сільськогосподарську техніку Липовецькій територіальній громаді, що на Вінниччині. Про це повідомили у пресслужбі підприємства, передає УНН.

Цитата

«Ми завжди піклуємось про ті громади, на території яких ведемо свою діяльність, - каже Володимир Прокопчук, директор ПрАТ «Зернопродукт МХП». - Із Липовецької громадою маємо вже давні і, навіть, дружні стосунки. Її очільник звернувся до нас з таким проханням і ми відгукнулися на нього, оскільки добре розуміємо, як важливо мати техніку в господарстві. Зараз весна - це й толоки, й прибирання та розчищення околиць доріг, долин, берегів річки. Точно знаємо: ані трактор, ані навантажувач без роботи не стоятимуть».

Деталі

Техніка забезпечить підвищення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню, а також сприятиме покращенню благоустрою сіл громади та забезпеченню комфортних умов для проживання на Липовеччині.

«Ми щиро вдячні за таку допомогу «Зернопродукту МХП», - каже Віктор Бичков, голова Липовецької ТГ. - Такий подарунок для громади - це свідчення того, що бізнес не лише турбується про свої потреби, а й дбає про людей. Я з впевненістю можу сказати, що «Зернопродукт МХП» - це підприємство, яке постійно дбає про громади: щомісячні податки до бюджету, вчасно виплачені кошти за оренду паїв, різні соціальні допомоги для пайовиків, постійні благодійні акції для соціальної сфери: укриття в школі, генератори для амбулаторій, вікна в дитсадку тощо. Можна наводити безліч таких прикладів. Мешканці громади безмежно вдячні їм за таку вчасну та необхідну допомогу».

Нагадаємо

Чигиринська громада забезпечила себе продуктами завдяки грантовому конкурсу “Сади для Перемоги”, організованому благодійним фондом «МХП-Громаді».

Довідка

МХП – міжнародна компанія, що працює у галузях харчової, аграрної та технологічної промисловості з найбільшою часткою ринку готових до приготування та готових до вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.