МХП Косюка утримує стабільним виробництво м'ясної продукції
Київ • УНН
КИЇВ. 19 липня. УНН. У ІІ кварталі 2021 року агрохолдинг МХП Юрія Косюка виготовив 8 462 тонн готової м'ясної продукції (ковбаси і копчене м'ясо), що відносно стабільно рік до року. Про це свідчать операційні результати діяльності компанії за ІІ квартал 2021 року, передає УНН.
Середня ціна готової м'ясної продукції МХП за рік зросла на 14% - до 80,72 грн за 1 кг (без ПДВ).
"В основному через зростання цін на сировину (курятина)", - пояснили в компанії.
Обсяг продажів напівфабрикатів у IІ кварталі 2021 року сягнув 4 485 тонн і залишився відносно стабільним рік до року.
"Середня ціна у IІ кварталі 2021 року зросла на 32% до 50,91 грн за 1 кг (без ПДВ) в основному через зміни продуктового міксу, з акцентом на більш дорогі SKU і початком співпраці з McDonalds Ukraine (з другого кварталу 2021 року) зі збільшенням продажів продукції з більшою маржинальністю", - інформують у МХП.
Додамо
У другому кварталі 2021 року МХП збільшив виробництво курятини на 5% (191 тис. тонн проти 181 тис. тонн в минулому році).