Кулеба: в України та Саудівської Аравії чудова динаміка розвитку відносин

Кулеба: в України та Саудівської Аравії чудова динаміка розвитку відносин

Київ  •  УНН

15 червня 2024, 18:06 • 66405 перегляди

Read in English

Україна та Саудівська Аравія обговорили розвиток двосторонніх відносин та домовилися працювати над досягненням справедливого миру на основі Статуту ООН та поваги до суверенітету і територіальної цілісності України.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів зустріч зі своїм колегою із Саудівської Аравії Фейсалом бін Фарханом Аль Саудом, на якій відзначили динаміку розвитку двосторонніх відносин. Про це Кулеба повідомив у соцмережі X, передає УНН

"Ми відзначили чудову динаміку та майбутнє двосторонніх відносин між Україною та Королівством Саудівська Аравія та обговорили шляхи їх розвитку", - написав Кулеба. 

Глава українського МЗС подякував принцу Фейсалу бін Фархану Аль Сауду за гуманітарну та енергетичну підтримку, яку Україна отримала від Саудівської Аравії  з початку повномасштабної агресії росії.

Також, як розповів Кулеба, дипломати домовилися продовжувати тісно співпрацювати на шляху до справедливого миру на основі Статуту ООН та поваги до суверенітету та територіальної цілісності України. 

G7 та деякі країни "глобального Півдня" провели у грудні таємну зустріч з Україною щодо мирного плану: ЗМІ повідомили деталі9 січня 2024, 15:14 • 32895 переглядiв