Атака "Кинджалів"на Київ: один з уламків впав на територію школи

Атака "Кинджалів"на Київ: один з уламків впав на територію школи

Київ  •  УНН

7 жовтня 2024, 06:51  •  11828 перегляди

Read in English

Під час ракетної атаки на Київ уламки пошкодили дах багатоповерхівки та впали на територію школи. В інших районах уламки пошкодили автомобіль та впали на відкритих територіях, постраждалих немає.

У Києві під час ворожої ракетної атаки сьогодні вранці уламки пошкодили покрівлю багатоповерхівки у Солом’янському районі, один з уламків впав на територію школи. В Голосіївському районі уламок пошкодив дах автомобіля, у Шевченківському - уламки впали на відкритій території. Про це у понеділок повідомили в КМВА, передає УНН.

Деталі

За даними КМВА, в Солом’янському районі уламки пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку, один з уламків впав на територію школи, решта - переважно на відкритий території. Попередньо – без постраждалих.

В Голосіївському районі, як повідомляється, уламок пошкодив дах автомобіля, інші впали на відкритій території. Теж попередньо без постраждалих.

У Шевченківському районі – падіння уламків на відкритій території. Станом на зараз – без постраждалих.

Нагадаємо

Вранці російські війська завдали ракетного удару по Києву, застосувавши ракети "Кинджал". ППО, попередньо, знищила всі повітряні цілі.