Атака дронів на москву: в кремлі відмовились коментувати питання

Атака дронів на москву: в кремлі відмовились коментувати питання

Київ  •  УНН

24 липня 2023, 09:21  •  247473 перегляди

КИЇВ. 24 липня. УНН. речник кремля дмитро пєсков, відмовився відповідати на питання щодо оцінки роботи протиповітряної оборони під час сьогоднішньої атаки дронів на москву, передає УНН з посиланням на ЗМІ.

Цитата

"Тут мають давати [оцінку - ред.] експерти, а ми можемо лише констатувати, що всі безпілотники були нейтралізовані", - заявив пєсков на питання про те, як у кремлі оцінюють роботу ППО в порівнянні з першою, травневою атакою, БпЛА.

Деталі

На питання щодо розвитку роботи повітряної оборони, про яку раніше повідомляв російський диктатор володимир путін, речник також переадресував питання. 

"Що стосується розвитку системи захисту, забезпечення її більш інтенсивної роботи, це питання до міністерства оборони", - додав він. 

Доповнення

У російському міністерстві оборони заявили, що вранці 24 липня нібито "припинили спробу" двох українських безпілотників атакувати об'єкти на території москви.

Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров зауважив, що РЕБ та ППО все менш здатні захищати небо окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрони над москвою: Грозєв заявив, що поряд із місцем падіння - секретні об'єкти ГРУ