98 бойових зіткнень за добу: ЗСУ відбивають атаки на різних напрямках

98 бойових зіткнень за добу: ЗСУ відбивають атаки на різних напрямках

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 21:21  •  21612 перегляди

Read in English

За добу відбулося 98 бойових зіткнень. Росія завдала 3 ракетні удари, 64 авіаудари та використала 463 дрони-камікадзе. ЗСУ відбивають атаки на Харківському, Куп'янському, Лиманському та інших напрямках.

За минулу добу відбулося 98 бойових зіткнень. По території України Росія завдала три ракетні удари із застосуванням трьох ракет, 64 авіаудари, скинувши при цьому 58 КАБів. Окрім того, загарбники задіяли для ударів 463 дрони-камікадзе та здійснили 2668 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах із використанням різних типів зброї. Про це повідомив Генштаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

На Харківському напрямку російські терористи шість разів штурмували позиції наших підрозділів в районах Вовчанська та Липців. У Вовчанську ще триває бій.

Вісім разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському напрямку. Поблизу населених пунктів Берестове та Стельмахівка підрозділи Сил оборони відбили сім наступальних дій. Ситуація напружена, триває три боєзіткнення.

На Лиманському напрямку за день російські війська 17 разів атакували українських захисників в районах Макіївки, Невського, Греківки, Новоєгорівки та Діброви. На цей час продовжуються два боєзіткнення.

На Сіверському напрямку ворог сім разів штурмовими діями намагався витіснити наших захисників з позицій в районах Спірного, Виїмки та Переїзного. Всі атаки відбиті, противник успіху не мав.

На Краматорському напрямку українські воїни відбивали шість спроб загарбників просунутись поблизу Часового Яру та Іванівського. Чотири атаки відбито, триває два боєзіткнення.

На Торецькому напрямку, де окупанти за підтримки авіації 14 раз атакували наші позиції поблизу Північного, Торецька та Залізного - дев’ять боєзіткнень завершились. Бойові дії тривають ще у п’яти локаціях.

Основні зусилля ворог концентрує на Покровському напрямку, тут, впродовж дня, агресор 35 разів атакував в районах Воздвиженки, Миролюбівки, Новотроїцького, Новогродівки, Гродівки, Миколаївки, Желанного та Завітного. 20 атак українські захисники вже відбили, ще 15 боєзіткнень тривають.

На Курахівському напрямку на цей час доби наші захисники відбили чотири ворожих спроби атакувати наші позиції. Загарбники намагалися просунутися поблизу Костянтинівки. Два боєзіткнення наразі триває.

На Времівському напрямку сьогодні агресор один раз намагався штурмувати передній край оборони в напрямку Вугледару. Українські воїни зупинили атаку ворога.

На Придніпровському напрямку одна штурмова дія ворога успіху не мала. Втрат позицій не допущено.

На фронті з початку доби відбулось 72 зіткнення, найактивніші бої на Покровському напрямку - Генштаб17 серпня 2024, 13:54 • 34489 переглядiв