Виробники курятини зменшили ціни

Виробники курятини зменшили ціни

Київ  •  УНН

 • 14148 перегляди

КИЇВ. 17 грудня. УНН. За місяць виробники курятини зменшили ціни на 0,4%. Про це свідчать дані Держстатистики, передає УНН.

Так, у жовтні вартість 1 кілограму м’яса птиці була в середньому 49,7 грн, тоді як у листопаді — 49,5 грн (-0,4%).

Натомість наростили ціни на продукт виробники яловичини — на 4,2%.

Окрім того, збільшили вартість продукту виробники ковбас, сосисок, сардельок (+2,1%), молока (+4,3%), масла вершкового (+0,3%).

Додамо

За роки незалежності виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.

М’ясо птиці, зокрема курятина — залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні.

Єдиною курятиною в Україні, яка підтвердила відсутність антибіотиків, залишається “Наша Ряба”. Під час незалежного тестування фахівці дослідили, що виробник (МХП) не використовує антибіотики впродовж всього процесу вирощування птиці.

Зазначимо, що продукція МХП експортується у понад 80 країн світу, що свідчить про високу якість і безпечність м’яса. Цього року МХП став першим, хто відправив українську курятину до Британії.