Система моніторингу NASA підтвердила пожежі у районі аеродрому "маринівка" у рф після атаки дронів

Система моніторингу NASA підтвердила пожежі у районі аеродрому "маринівка" у рф після атаки дронів

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 07:58  •  13449 перегляди

Read in English

Система моніторингу NASA виявила пожежі поблизу російського аеродрому "маринівка" після повідомлень про атаку дронів. Місцеві жителі повідомляли про звуки вибухів, а аеропорт волгограда тимчасово припинив роботу.

Система моніторингу пожеж NASA зафіксувала пожежі у районі аеродрому "маринівка" у рф після повідомлень про атаку дронів, повідомляють російська служба Радіо Свобода та телеграм-канал ASTRA, пише УНН.

Деталі

Судячи зі знімків NASA, як пише російська служба Радіо Свобода, у ніч на 22 серпня біля аеродрому виникло кілька пожеж. На супутникових знімках авіабази від 19 серпня видно майже тридцять військових літаків і вісім вантажівок. За даними Wikimapia, безпілотники також могли вразити склад ракет на території аеродрому.

Image

Раніше губернатор волгоградської області рф бочаров підтвердив пожежу на військовому об'єкті. До цього місцеві жителі повідомляли, що після атаки горить та детонує військовий аеродром "маринівка".

Місцеві жителі, як повідомляється, викладали фото та відео того, що відбувається, повідомляючи, що чули проліт безпілотників, роботу ППО, стрілянину в районі аеродрому та звуки детонації. Повідомляється, що жителів військового містечка евакуювали.

Також повідомлялося, що аеропорт волгограда з ночі тимчасово не приймав та не відправляв літаки після атаки БПЛА на військовий об'єкт в області. Обмеження ввели з 01:49, "для забезпечення безпеки польотів цивільних повітряних суден", передають росЗМІ з посиланням на росавіацію. Наразі, за даними росЗМІ, аеропорт волгограда відновив роботу у штатному режимі після призупинення прийому та відправлення літаків.

В росії після атаки БПЛА детонують склади на військовому аеродромі: що відомо22 серпня 2024, 05:41 • 15311 переглядiв