Смертельна стрілянина у Дніпрі: ДБР закликає усіх випадкових свідків допомогти у розслідуванні

Смертельна стрілянина у Дніпрі: ДБР закликає усіх випадкових свідків допомогти у розслідуванні

Київ  •  УНН

1 вересня 2023, 07:58  •  508735 перегляди

КИЇВ. 1 вересня. УНН. ДБР збирає матеріали для розслідування вбивства поліцейським чоловіка в Дніпрі 29 серпня. У відомстві звернулись до можливих свідків стрілянини з проханням надати інформацію по даній справі. Про це повідомила в ефірі телемарафону у п'ятницю радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап'ян, інформує УНН.

Цитата

“Слідство працює над тим, щоб зібрати максимальну доказову базу, проаналізувати всі матеріали і встановити, що було першопричиною зокрема, и хто має понести відповідальність. Я хотіла б звернутися до громадян, які можливо випадково стали свідками інциденту. Якщо у вас є фото або відео матеріали за фактом цієї пригоди, ми просимо вас зателефонувати”, - сказала Сап'ян.

Подзвонити можна за номером телефону територіального управління ДБР у Полтаві - 0800 350 352.

Сап'ян зазначила, що чим більше буде матеріалів, тим більше у слідчих буде можливостей проаналізувати, що сталося насправді.

Також речниця ДБР повідомила, що патрульна, яку побив чоловік у Дніпрі, досі перебуває в лікарні.

“Він (один із патрульних-ред.) перебуває в одній із лікарень під наглядом лікарів та правоохоронців”, - сказала вона.

За словами Сап'ян, її життю нічого не загрожує.

Нагадаємо

29 серпня в одному із районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували двоє дорослих та неповнолітні діти. На вимогу вийти з авто водій та пасажири відмовились. Правоохоронці почали силою витягували чоловіка та жінку з авто та використали газовий балончик. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину чоловіку. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці. Під час бійки постраждала одна з патрульних.

31 серпня у Дніпрі суд відправив поліцейського, який смертельно поранив чоловіка, під цілодобовий домашній арешт.