Понад 8 тис. обідів за два місяці: МХП подякував столичному ресторану за самовіддану роботу під час війни

Понад 8 тис. обідів за два місяці: МХП подякував столичному ресторану за самовіддану роботу під час війни

Київ  •  УНН

 • 231456 перегляди

КИЇВ. 8 червня. УНН. За перші два місяці війни столичний ресторан "Ахіллес і Черепаха" приготував понад 8 тис. комплексних обідів для польових кухонь українських захисників. Про це розповіли у пресслужбі бренду "Наша Ряба", передає УНН.

Цитата

"З першого дня бойових дій працівники ресторану переформатували власну кухню під приготування комплексних обідів для польових кухонь наших захисників, лікарень, пансіонатів для літніх людей та дітей у бомбосховищах.

А це понад 8 000 порцій за 2 місяці громадсько-волонтерської роботи", - йдеться у повідомленні.

В "Нашій Рябі" додали, що подібні історії надихають.

"Сьогодні ресторан "Ахіллес і Черепаха" працює за звичним графіком. Дівчата кожен новий ранок зустрічають гостей з усмішкою та надією, що війна скоро закінчиться і настане мир", - йдеться у повідомленні.

Тим часом співробітники ресторану нагадують, що команда закладу завжди була соціально відповідальною.

"І з початку війни ми робили все можливе, щоб ці слова були підкріплені реальними діями", - уточнили вони.

Додамо

Нещодавно відомий український шеф-кухар, фіналіст проєкту "МастерШеф Професіонали" та кулінарний експерт МХП Алік Мкртчян розповів про кулінарний досвід співпраці з МХП.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.