росіяни обстріляли чотири райони Харківщини: одна людина поранена, є руйнування

росіяни обстріляли чотири райони Харківщини: одна людина поранена, є руйнування

Київ  •  УНН

7 вересня 2023, 04:37  •  316884 перегляди

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Російські війська минулої доби з артилерії, мінометів, використовуючи бойові гелікоптери обстрілювали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів. Внаслідок ворожих атак одна людина отримала поранення, пошкоджені будинки, виникла пожежа. Про це повідомив у четвер голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Деталі

За словами Синєгубова, у с. Глушківка Куп'янського району зазнав поранення та був госпіталізований у важкому стані 25-річний цивільний чоловік.

Внаслідок обстрілу з бойового гелікоптера смт Козача Лопань Харківського району пошкоджено 9 приватних житлових будинків, гаражі, господарчі споруди.

Через обстріл з гелікоптера с. Петропавлівка Куп'янського району сталася пожежа на полі.

У с. Сінельникове Чугуївського району обстрілами пошкоджено три будинки та господарчі споруди.

Доповнення

В районі села Норцівка Ізюмського району в Норцівському лісництві на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє лісників 25-ти та 29-ти років. Їх госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Також біля с. Вільхуватка Куп'янського району на вибухонебезпечному пристрої підірвався цивільний автомобіль. Водій 59 років госпіталізований з вибуховим пораненням.

Додамо

5 вересня російські окупанти протягом обстріляли населені пункти чотирьох районів Харківської області. Пошкоджено будинок та приватне домоволодіння.