Кинув гранату на вулиці, поранив себе та місцеву жительку: зловмиснику загрожує до 7 років ув’язнення

Кинув гранату на вулиці, поранив себе та місцеву жительку: зловмиснику загрожує до 7 років ув’язнення

Київ  •  УНН

17 червня 2024, 18:18 • 19446 перегляди

Чоловік кинув гранату на вулиці в Київській області, поранивши себе і місцеву жительку, йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

На Київщині чоловік кинув гранату на вулиці, поранив себе та місцеву жительку. Як повдіомили у поліції Київської області, зловмиснику загрожує до 7 років ув’язнення, передає УНН.

Деталі

У Сквирській громаді, що на Київщині, чоловік вийшов з місцевого магазину та кинув гранату. Через спричинений вибух, травмувалась перехожа та сам зловмисник. Фігуранту загрожує до 7 років ув’язнення.

Про подію до поліції повідомила свідок. Заявниця також описала прикмети зовнішності та одяг зловмисника, після чого поліцейські розпочали комплекс заходів щодо його встановлення та затримання.

Кинув гранату у багатоповерхівку і поранив перехожу: затриманому киянину загрожує до 7 років в'язниці10 червня 2024, 06:32 • 22563 перегляди

Оперативники в той же вечір затримали 32-річного правопорушника за його місцем проживання. Правоохоронці дізнались, що гранату зловмисник знайшов у селі за допомогою металошукача цьогоріч на початку квітня, яку забрав собі та незаконно зберігав у себе вдома. Раніше він вже мав проблеми із законом за побиття знайомої та зберігання холодної зброї.

На Львівщині посеред вулиці вибухнула граната: є жертва9 травня 2024, 01:47 • 37861 перегляд

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру (ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 263 ККУ).