Боб Ділан записав музику для нового байопіку про Рональда Рейгана

Боб Ділан записав музику для нового байопіку про Рональда Рейгана

Київ  •  УНН

19 серпня 2024, 07:26  •  33566 перегляди

Read in English

Боб Ділан створив кавер-версію пісні "Don't Fence Me In" для майбутнього фільму про Рональда Рейгана. Інші музиканти, включаючи Джина Сіммонса та Клінта Блека, також записали пісні для стрічки.

Боб Ділан записав кавер-версію пісні "Don't Fence Me In" для майбутнього байопіку про Рональда Рейгана. Про це УНН пише з посиланням на NME.

Деталі

Майбутній фільм "Рейган" знаходиться в роботі вже кілька років, починаючи з його анонсу в 2020 році. Фільм вийде на екрани наприкінці серпня, а головну роль Рональда Рейгана зіграє Денніс Куейд.

Для фільму Ділан записав кавер-версію пісні Коула Порта 1934 року "Don't Fence Me In". Пісню пізніше популяризував у 1940-х роках Джин Отрі, якому Денніс Куейд доводиться троюрідним братом.

Куейд розповідав про прихильність Боба Ділана до фільму

Ми дали йому свободу виконати будь-яку пісню, яку він захоче, будь то оригінал чи кавер, і він обрав "Don't Fence Me In". Це було особливо приємно, адже саме ця пісня зробила Джина знаменитим

- сказав Куейд.

Боб Ділан - не єдина музична легенда, яка долучилася до створення музики для "Рейгана": Джин Сіммонс з KISS записав кавер-версію "Stormy Weather", кантрі-ікона Клінт Блек переспівав пісню Джона Денвера "Country Road". Також повідомляється, що пісню для фільму записала Таня Такер, хоча подробиці поки не розголошуються.

У "Рейгані" також зіграє фронтмен гурту Creed Скотт Стапп, який у 2020 році отримав роль Френка Сінатри. Спочатку реліз фільму був запланований на 2021 рік, але його відклали.

Вийшов трейлер фільму "Джокер 2" з Хоакіном Феніксом і Леді Гагою, які співають23 липня 2024, 18:48 • 108129 переглядiв