Партизани "АТЕШ" анонсували "бавовну" у Луганську

Партизани "АТЕШ" анонсували "бавовну" у Луганську

Київ  •  УНН

6 вересня 2023, 19:49  •  684766 перегляди

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Партизани з руху “АТЕШ” анонсували нові операції в Луганську. Зокрема, обіцяють багато “бавовни” на ворожих складах паливно мастильних матеріалів, передає УНН.

Цитата

“Рух „АТЕШ“ розгортає партизанську війну з рашистами в окупованому Луганську. Минулого тижня нам вдалося вивести з ладу 2 вантажівки окупаційної армії. Наші агенти передають інформацію, що в місті в рази збільшилася кількість поставок ПММ. Окупанти звозять техніку та особовий склад. Виходячи з цього можна зробити висновок, що йде підготовка до активних бойових дій. Ми цього не допустимо! У майбутньому буде багато „куріння“ на складах ПММ”, — пообіцяли партизани

Додатково

Роботу із зачистки Луганської області від загарбників партизани вже почали. Збирають дані про переміщення військової техніки армійців рф.

Місяць тому кримські партизани підпалили склад ПММ у тимчасово окупованому Криму. Тоді російські пабліки запевняли, що горить звалище, а не склад із пальним.

Нагадаємо

Раніше УНН писав, що після завершення псевдоголосування загарбники збираються розпочати чергову хвилю примусової мобілізації.