Які аромати та парфуми будуть у тренді у 2024 році?

Які аромати та парфуми будуть у тренді у 2024 році?

Київ  •  УНН

9 листопада 2023, 08:42  •  32183 перегляди

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Легкість у ненав'язливість в ароматі – це основний тренд майбутнього 2024 року. Також можна говорити про гармонію, впевненість у собі та наповненість. Не зайвими будуть тонкі веселощів та сексуальності, щоб парфум залишав після себе невеликий шлейф скритності. Деякі жінки консервативні та користуються весь час єдиним запахом, але наступного року можна спробувати змінити свої традиції.  

Адже при виборі парфумів завжди потрібно орієнтуватися на власні відчуття і лише потім на тренди. Тим більше, завжди можна купити парфуми в широкому асортименті та попередньо вивчити ринок. Пропозицій від інтернет-магазину «ParfumCity» достатньо, не обмежуючи в аналізі та оцінці гідних варіантів.

Трендові запахи

Щороку з'являються нові запахи та аромати, але вони не стають одразу актуальними. За прогнозами фахівців у сфері парфумерії 2024 буде ознаменований акцентами на наступних ароматах:

  • Нотки цитрусів. Піднімають настрій, щодо охолоджують, але актуальними будуть лише влітку;
  • Флоральні букети. Вони щороку актуальні, але іноді додаються різні елементи та оновлені нотки. Основну увагу потрібно звернути на фіалки, жасмин та троянди;
  • Деревні акорди. Такі аромати мають елегантність. Слід скуштувати парфуми, де є сандалове дерево, ветивер та пачулі;
  • Нотки фруктів. Відмінне рішення для теплої пори року. Рекомендується використовувати аромати апельсину, груші та інших фруктів.
  • Залишається лише вибрати конкретний бренд або серію парфумів, що дозволить відшукати своє ідеальне рішення на 2024 рік.

    Що вибрати у новому році?

    Варіантів достатньо і всі вони мають свій унікальний аромат у гармонії з численними компонентами. Можна подивитися у бік Cashmere Mist de Donna Karan, де основу представляють жасмин та ваніль. Вони доповнюються сандаловим деревом, що створюють гармонію потрібного аромату. Він ідеально підходить для використання щодня, але потрібно обмежуватись невеликим обсягом.

    JLuxe від Jennifer Lopez – легендарний бренд, який розпочав співпрацю з відомою актрисою. Аромат досить ефективний, він доповнюється малиною, бергамотом, амброю та іншими компонентами. Парфум відмінно підійде для жінок, які впевнені у собі.

    Euphoria Deep від Calvin Klein є поєднанням півонії та троянд. Крім того, склад розбавляється листям мандаринів, а також пачулі і мускусом. Таке виконання гарантує стійкість аромату та його елегантність навіть через кілька годин після використання.