В будні кордон перетинають близько 120 тис. людей – Демченко

В будні кордон перетинають близько 120 тис. людей – Демченко

Київ  •  УНН

1 серпня 2024, 06:43  •  12379 перегляди

Read in English

Речник ДПСУ повідомив про високий пасажиропотік на кордоні. Щодня близько 60 тис. людей виїжджають з України та стільки ж в'їжджають, у вихідні цифра зростає до 130-140 тис.

Пасажиропотік на українських кордонах залишається високим. В будні кордон перетинають близько 120 тисяч людей, при цьому показник розділений порівну: 60 тисяч виїжджають з України та 60 тисяч в'їжджають в країну. Про це розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Зараз пасажиропотік досить високий. В будні дні кордон перетинають близько 120 тис. осіб. У відсотковому співвідношенні цей показник коливається 50% на 50%, тобто 60 тисяч осіб виїжджали з України та 60 тисяч прослідували на в’їзд в Україну

- каже Демченко.

Він зазначає, що у вихідні дні пасажиропотік досягає 130-140 тис. людей за добу.

"Якщо в червні більшість перетину кордону фіксувалось на виїзд з України, через початок сезону курортів, то в липні відслідковується певна перевага на в’їзд в Україну", - сказав речник.

За його словами, в основному кордон перетинають жінки, діти та люди похилого віку.

Нагадаємо

Правоохоронці викрили масштабну схему з організації незаконного виїзду чоловіків призовного віку за межі країни та уникнення ними мобілізації. У справі вже шестеро підозрюваних.