У Києві відбудеться благодійний аукціон «Герої серед нас», на якому виставлять футболку з підписом Буданова

У Києві відбудеться благодійний аукціон «Герої серед нас», на якому виставлять футболку з підписом Буданова

Київ  •  УНН

28 липня 2023, 05:26  •  448072 перегляди

КИЇВ. 28 липня. УНН. Благодійний аукціон «Герої серед нас», організований для збору коштів на потреби ССО, ГУР, АЗОВ, СБУ "Альфа" та 131-ї бригади ТрО, відбудеться сьогодні у Києві, повідомляє УНН.

28 липня завдяки «VIP CLUB PREMIER PALACE» з 19:00 до 21:30 відбуватиметься благодійний вечір у форматі виставки-аукціону.

Тут будуть представлені лоти у вигляді трофеїв наших захисників, виробів сучасних митців на тему російської агресії та Незалежності України, антикваріату та дорогоцінних виробів. Окрім того, серед лотів будуть представлені речі з підписами відомих осіб, наприклад, футболка з літньої форми ГУР МОУ, підписана керівником Головного управління розвідки Кирилом Будановим. А також боксерські рукавички, підписані Олександром Усиком.

Кошти, зібрані в результаті проведення аукціону, будуть використані для забезпечення потреб бійців ССО, ГУР, АЗОВ, СБУ "Альфа" та 131-ї бригади ТрО.

Захід відбудеться у приміщенні Premier Palace Hotel з дотриманням необхідних заходів безпеки та обмежень.

Захід проводиться при сприянні «VIP CLUB PREMIER PALACE» та благодійних фондів «Синтез України» та «Благодійний фонд Михайла Присяжнюка».