У Херсоні внаслідок ворожого обстрілу поранено ще одну людину

У Херсоні внаслідок ворожого обстрілу поранено ще одну людину

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 12:02  •  18222 перегляди

Read in English

До лікарні доставлено 61-річного чоловіка з мінно-вибуховою травмою після обстрілу Дніпровського району Херсона. Раніше повідомлялося про одного загиблого та двох поранених, які перебували на вулиці під час атаки.

У Херсоні внаслідок ворожого обстрілу поранено ще одну людину, повідомив голова Херсонської МВА Роман Мрочко, пише УНН.

Доправлено до лікарні ще одного пораненого внаслідок недавнього ворожого обстрілу Дніпровського району Херсона. У чоловіка 61 року попередньо мінно-вибухова травма. Наразі лікарі його дообстежують

- написав Мрочко у Telegram.

З його слів, загиблий та двоє поранених на момент удару росіян перебували на вулиці.

Так, раніше Мрочко повідомив, що "близько 13.00 російські окупанти дронами атакували Дніпровський район Херсона". Попередньо було відомо про одного загиблого і одного пораненого. Травми, несумісні з життям, отримав невідомий чоловік років 60. 75-річного чоловіка ушпиталили. У нього вибухова травма і уламкове поранення.

А ще раніше голова МВА зазначав, що було ушпиталено 62-річного чоловіка, який звернувся до медиків по допомогу. "Близько 10.30 внаслідок скиду ворогом вибухівки з дрона у Дніпровському районі Херсона він отримав вибухову травму та уламкове поранення спини", - повідомляв Мрочко.

Окупанти вдарили із дронів по Херсону: є загиблий та поранені 14 серпня 2024, 11:03 • 29331 перегляд