ЦПД при РНБО попереджає про підготовку дезінформації проти керівництва України: може з’явитися на англомовних ресурсах

ЦПД при РНБО попереджає про підготовку дезінформації проти керівництва України: може з’явитися на англомовних ресурсах

Київ  •  УНН

6 грудня 2023, 07:47  •  30987 перегляди

Read in English

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України попереджає, що іноземні журналісти з російськими зв'язками планують дезінформаційну кампанію в англомовних ЗМІ, спрямовану проти військово-політичного керівництва України. Імовірні публікації мають на меті розкол українського суспільства.

ЦПД при РНБО оприлюднив попередження, згідно з яким деякі іноземні журналісти, які мають досвід роботи в росії, готують серію публікацій в англомовних ресурсах з дезінформацією проти військово-політичного керівництва України. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал Центру протидії дезінформації.

В іноземних ЗМІ готується дезінформаційна кампанія проти вищого керівництва держави. Планується серія публікацій з дезінформацією проти військово-політичного керівництва України, яка вийде на англомовних ресурсах

 - ідеться у повідомленні.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявився агентом рф і прикривався "полоном" у рашистів: СБУ затримала колишнього чиновника на Сумщині

Як вказує ЦПД при РНБО, відповідні публікації готують іноземні журналісти, які мають досвід роботи в росії, зокрема в часи початку влади путіна. Метою таких дій, попереджає Центр - є розкол в українському суспільстві.

Нагадаємо

На російських пропагандистських каналах планується запустити хвилю дезінформації про причини призупинки обмінів військовополоненими. Про це повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пакет гарантій безпеки ЄС для України включає дев’ять пріоритетів: чого вони стосуються