Окупанти вночі атакували Миколаїв дронами-камікадзе: загорівся дах двоповерхової будівлі

Окупанти вночі атакували Миколаїв дронами-камікадзе: загорівся дах двоповерхової будівлі

Київ  •  УНН

7 жовтня 2022, 06:07  •  111825 перегляди

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Російські окупанти вночі атакували місто Миколаїв дронами-камікадзе. У результаті чого виникла пожежа даху двоповерхової будівлі в одному з районів міста. Про це йдеться у зведенні, яке поширив у Telegram голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у п'ятницю, 7 жовтня, передає УНН.

Деталі

За інформацією голови ОВА, уночі в місті обійшлося без жертв та постраждалих. У Миколаївському районі 6 жовтня, об 11:30, внаслідок ворожих обстрілів Шевченківської громади поранення отримали дві людини. Пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури.

Також вчора під обстрілами перебували три населених пункти Первомайської громади. Орієнтовно з 8:30 по 9:00 та о 16:12 внаслідок ворожих обстрілів було пошкоджено житлові будинки та об’єкт цивільної інфраструктури. Влучання теж були за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

У Баштанському районі за минулу добу обстрілів зазнали населені пункти Березнегуватської громади. Як повідомляє ОК «Південь», з літака Су-35 ракетами класу «повітря - поверхня» Х-31 ворог двічі завдав ракетного удару по громаді. Також обстріли були о 17:45 та 18:00. Влучання по відкритій території та полях. Постраждалих немає.

Окрім того 6 жовтня було обстріляно Широківську громаду. Зокрема, о 09:30 та 19:00, влучання було по сільгосппідприємству. Також цієї ночі, біля 02:00, є влучання по відкритій території та полях. Постраждалих немає.

Загалом, минулої доби 6 ворожих безпілотників знищено на Миколаївщині. Так, у проміжок часу з 09:00 до 11:00 на підльоті з моря до Миколаївщини силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» ліквідовано два ворожих дрони-камікадзе «Shahed-136» та один ударний безпілотник «Mohajer-6». Також близько 15:00 ліквідовано два БпЛА окупантів «Mohajer-6» та «Орлан-10».