Нічна ворожа атака на Херсон: окупанти обстріляли житловий квартал центральної частини міста

Нічна ворожа атака на Херсон: окупанти обстріляли житловий квартал центральної частини міста

Київ  •  УНН

2 серпня 2023, 05:38  •  318419 перегляди

КИЇВ. 2 серпня. УНН. російські окупанти у ніч на середу атакували житловий квартал центральної частини Херсона. Сталися пожежі. Внаслідок атаки двож людей постраждали. Про це повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Цитата

«Вночі російська армія знову атакувала центральну частину Херсона. Близько 03:20 окупанти вдарили по житловому кварталу. Ворог вкотре прицільно бив по домівках містян. У місцях влучань виникли пожежі, котрі оперативно ліквідували рятувальники», - написав Прокудін у Telegram.

За його словами, через ворожу атаку поранення отримали двоє людей. У середньому стані тяжкості шпиталізували 56-річну жінку, 59-річному чоловіку лікарі надали допомогу на місці.

Доповнення

Зранку середи продовжилися російські обстріли середмістя Херсона. Як повідомив очільник ВОА, окупанти вдарили по банківському приміщенню, а також оселі 78-річної херсонки. Будівля зазнала пошкоджень, дивом жінка не постраждала, зазначив Прокудін.

Нагадаємо

Херсонська область за минулу добу зазнала 74 удари російських військ, відомо про одну загиблу та вісьмох поранених людей.