На платформі X офіційно дозволили публікувати контент для дорослих

На платформі X офіційно дозволили публікувати контент для дорослих

Київ  •  УНН

3 червня 2024, 17:57 • 110808 перегляди

Read in English

Соціальна мережа Ілона Маска x офіційно дозволила користувачам розміщувати на платформі порнографічний контент з деякими обмеженнями, такими як вимога позначати контент NSFW як "чутливий" і заборона на розміщення відвертого контенту на видних місцях, таких як фотографії профілю.

Соцмережа X, яка належить Ілону Маску, новина свої правила і тепер користувачі офіційно можуть публікувати на платформі контент для дорослих. Про це Tech Crunch, передає УНН.  

Деталі 

На платформі ніколи офіційно не забороняли та не дозволяли публікувати контент для дорослих, але з часом на X з'явилось багато активних NSFW-спільнот.

Проте нещодавно X додала нові пункти до своїх правил, які формально дозволяють користувачам розміщувати на платформі порнографічний контент — з кількома застереженнями.

Платформа вимагатиме від користувачів, які регулярно публікують NSFW-контент, змінити свої налаштування, щоб позначити зображення та відео, які вони публікують, як чутливий контент. Відповідні попередження також можна додавати до окремих публікацій. Також порноконтент заборонено публікувати на видних місцях, наприклад, як фотографію профілю або банер.

Більше не Twitter: соцмережа Ілона маска офіційно переходить на домен X.com17 травня 2024, 16:06 • 20142 перегляди

Нові правила також забороняють контент, що "пропагує експлуатацію, відсутність згоди, обʼєктивацію, сексуалізацію або заподіяння шкоди неповнолітнім, а також непристойну поведінку".

Також вказується, що правила X застосовуються до всього контенту для дорослих, незалежно від того, чи це реальні фото/відео, чи створені штучним інтелектом, чи анімація (наприклад, хентай).

Ми вважаємо, що користувачі повинні мати можливість створювати, поширювати та споживати матеріали, пов’язані з сексуальними темами, за умови, що вони виробляються та розповсюджуються за згодою. Сексуальне самовираження, візуальне чи письмове, може бути законною формою художнього вираження

- пояснили зміну правил в X.

Нагадаємо

Навесні у ЗМІ з'явилась інформація, що для нових облікових записів у соцмережі X можуть ввести плату, аби зменшити активність ботів