Помер легенда французького кіно Ален Делон

Помер легенда французького кіно Ален Делон

Київ  •  УНН

18 серпня 2024, 06:20  •  21819 перегляди

Read in English

У неділю, 18 серпня, стало відомо про смерть легендарного французького актора Алена Делона. Йому було 88 років.

У неділю зранку, 18 серпня, стало відомо про смерть відомого французького актора Алена Делона. Йому було 88 років. Про це УНН пише з посиланням на AFP.

Троє дітей актора підтвердили його смерть у коментарі AFP.

Ален Фаб'єн, Анушка, Ентоні і (його собака) Лубо з глибоким сумом повідомляють про смерть свого батька. Він мирно пішов з життя у своєму будинку в Душі, в оточенні своїх трьох дітей і сім'ї. Його сім'я просить вас поважати його приватне життя в цей надзвичайно болісний час жалобb

- йдеться в заяві.

Ален Делон найбільш відомий своїми акторськими роботами, але він також продюсерував фільми, був сценаристом та режисером. Найбільшого визнання здобув завдяки своїй участі у фільмах "На яскравому сонці", "Леопард", "Чорний тюльпан".

Як зазначає "Суспільне", Делон з першого дня повномасштабного вторгнення росії багато висловлювався на підтримку України. У 2022 році він брав участь в інтерв'ю з президентом Зеленським та цитував поета Тараса Шевченка під час телевізійної програми.

Нагадаємо

У липні померла акторка Шеннен Догерті, відома ролями в популярних серіалах "Беверлі-Гіллз, 90210" та "Зачаровані" (в українському прокаті серіал відомий, як "Усі жінки відьми").

Помер Джон Ландау - продюсер фільмів "Аватар" та "Титанік"7 липня 2024, 10:34 • 21766 переглядiв