Експерт порадив, коли вигідно купувати м'ясо до новорічного столу
Київ • УНН
КИЇВ. 29 листопада. УНН. Не слід купувати м'ясо в останні дні перед Новим роком і Різдвом, а запастись продуктами за кілька днів – тиждень до свят. Таку думку висловив директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко в коментарі кореспонденту УНН.
"Не слід купувати м'ясо перед самим Новим роком або перед Різдвом, тому що, саме тому будуть пікові ціни, але за декілька днів – за тиждень треба переглянути, яка буде вартість, і вибрати щось для себе", - зазначив експерт.
За його словами, в м'ясній групі наразі спостерігається найбільший ріст цін на м'ясо курки. Тому, зокрема на свята, експерт радить звернути увагу на свинину або яловичину.
Нагадаємо, відсвяткувати зустріч Нового 2019 року в українських ресторанах можна буде від 500 гривень до 10 тисяч з людини, залежності від рівня закладу.
В Україні на новий рік офіційними вихідними днями будуть 30 і 31 грудня 2018 року, а також 1 січня 2019 року.