Британія, ймовірно, дозволить Україні використовувати Storm Shadow по рф - ЗМІ

Британія, ймовірно, дозволить Україні використовувати Storm Shadow по рф - ЗМІ

Київ  •  УНН

11 вересня 2024, 19:17  •  19302 перегляди

Read in English

Британський уряд, ймовірно, вже вирішив надати дозвіл Україні застосовувати крилаті ракети Storm Shadow по цілях у росії. Це питання може обговорюватися на зустрічі Байдена і Стармера у Вашингтоні.

У Великій Британії, ймовріно, вже ухвалили рішення дозволити Україні використовувати ракети Storm Shadow для ударів по території росії. Про це пише The Guardian з посиланням на урядові джерела, передає УНН.

"Джерела в британському уряді вказали, що вже було прийнято рішення дозволити Україні використовувати крилаті ракети Storm Shadow по цілях у росії, хоча не очікується, що це буде публічно оголошено в п’ятницю, коли Стармер зустрінеться з Байденом у Вашингтоні", - пише видання.

Дозвіл на застосування далекобійної зброї і не тільки: про що Зеленський говорив із Блінкеном та Ламмі11 вересня 2024, 18:47 • 14408 переглядiв

Нагадаємо

Президент США Джо Байден у п'ятницю проведе зустріч із прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером. І, як припустив держсекретар США Ентоні Блінкен на пресконференції, на зустрічі можуть обговорити дозвіл для України на удари по рф далекобійною зброєю.