Фаріон звільнили із "Львівської політехніки"

Фаріон звільнили із "Львівської політехніки"

Київ  •  УНН

15 листопада 2023, 16:39  •  56176 перегляди

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Ірина Фаріон після після відкриття кримінального провадження отримала неприємні новини із «Львівської політехніки» про звільнення. Про це УНН повідомили джерела у правоохоронних органах.

Цитата

"Після після відкриття кримінального провадження від СБУ Ірина Фаріон отримала неприємні новини із «Львівської політехніки». Скандальну екснардепку, проти якої Служба безпеки відкрила кримінальне провадження по низці статей, звільнено з посади... Привід - порушення Фаріон 41 статті Кодексу законів про працю: вчинення працівником, який виконує виховні функції, аморального проступку, не сумісного з продовженням даної роботи", - повідомив співрозмовник УНН.

Раніше

Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження та вже призначила низку експертиз щодо висловлювань і публікацій колишньої народної депутатки Ірини Фаріон.

Доповнення

У Львові студенти вийшли на мітинг з вимогою звільнити мовознавицю Ірину Фаріон з університету на тлі кількох гучних скандалів за її участю.

Після чого у Львівській політехніці створили експертну комісію, яка має вирішити питання звільнення екснардепки та викладачки Ірини Фаріон з Львівської політехніки після скандалів за участі мовознавиці.