Смілянський заявив, що "Укрпошта" передала в доставку понад 20 тисяч повісток

Смілянський заявив, що "Укрпошта" передала в доставку понад 20 тисяч повісток

Київ  •  УНН

9 жовтня 2024, 16:25  •  13339 перегляди

Read in English

"Укрпошта" передала в доставку понад 20 тисяч повісток військовозобов'язаним. Генеральний директор Ігор Смілянський повідомив, що повістки доставляються й сьогодні, кожна з них номерна та захищена.

"Укрпошта" передала в доставку більше 20 тисяч повісток військовозобов’язаним, їх доставляють й сьогодні. Про це повідомив в ексклюзивному інтерв'ю Українському Радіо генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, передає УНН.

"Доставляємо. Ці листи нічим не відрізняються від судових повісток, документів або штрафів за порушення ПДР (Правил дорожнього руху), які ми доставляємо", – розповів Ігор Смілянський про доставку повісток військовозобов’язаним.

На Херсонщині почали розсилати повістки через "Укрпошту"30 вересня 2024, 21:52 • 16031 перегляд

За його словами, вже передано в доставку більше 20 тисяч повісток, вони доставляються й сьогодні.

На Волині повістки почали надсилати поштою: у ТЦК дали роз'яснення13 серпня 2024, 14:26 • 32037 переглядiв

"Прохання до людей поставитись із розумінням. І ще раз: якість доставки повістки чітко корелюється з якістю адреси, яка була надана в системі "Резерв+" або "Оберіг". До речі, навіть є адреса – Мелітополь. Зрозуміло, що зараз, на жаль, ми туди не можемо доставити повістку. Але сподіваюсь, що завдяки Збройним Силам України рано чи пізно ми це зможемо зробити. Тому так, розсилаємо. Чіткий контроль кожної повістки, вони всі номерні, вони захищені. Тобто, це конверт, який захищає особисті дані майбутнього призовника, все чітко моніториться, кожен день відслідковуємо", – запевнив в ексклюзивному інтерв'ю Українському Радіо генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

На Прикарпатті почали розсилати повістки через "Укрпошту"2 жовтня 2024, 12:40 • 14411 переглядiв

Нагадаємо

Міноборони працює над автоматизацією вручення повісток через реєстр "Оберіг". Повістки генеруватимуться електронно, підписуватимуться цифровим підписом та централізовано друкуватимуться для доставки "Укрпоштою".